BAŞKAN ELÇİN DEPREM BÖLGESİNDE

Genel 02/03/2023 08:38

Artvin Belediye Başkanları deprem bölgesindeki depremzedeler ile bir araya geldi.

Belediye Başkanımız Demirhan Elçin Hopa Belediye Başkanı Taner EKMEKÇİ, Artvin Belediye Başkanı Demirhan ELÇİN, Ardanuç Belediye Başkanı Yıldırım DEMİR, Borçka Belediye Başkanı Ercan ORHAN, Kemalpaşa Belediye Başkanı Ergül AKÇİÇEK ,Şavşat Belediye Başkanı Nihat ACAR ve bölgede bulunan 40 Belediye Başkanı ile birlikte depremzedelerin acılarını paylaşmak ve dayanışma için depremzedelerin yanında olarak geçmiş olsun dileklerini iletti.

Belediye Başkanları depremden etkilenen; Malatya, Adıyaman, Adıyaman – Pınarbaşı, Adıyaman – Yaylakonak, Adıyaman – Şambayat, Adıyaman – Kesmetepe, Adıyaman – Gölbaşı, Adıyaman – Harmanlı, Kahramanmaraş-Nurhak’ı ziyaret ettiler.